Työmarkkina

Blog

Jokainen, joka on ollut työttömänä tai työnhakijana, pelkää tätä sanaa. Työmarkkina. Kaikki me toimimme sen käskyjen mukaan ja haluamme epätoivoisesti astua siihen, mutta vain muutama oikeasti ymmärtävät sen juonittelut ja säännöt. Nuoret koulussa, sekä pakollisessa että korkeammassa, jossakin vaiheessa opintojaan heidän täytyy tehdä tärkeitä päätöksiä. Mihin aineeseen heidän pitäisi kiinnittää enemmän huomiota, minkä pääaineen heidän pitäisi valita, mihin korkeakouluun tai yliopistoon hakea. Kaikki näistä määritellään usein työvoimatoimiston tilanteen mukaan ajankohtana, tarpeet ja tilaisuudet, jotka se tarjoaa ja sen kyky omaksua työntekijät. Työmarkkina voidaan määritellä käytettävissä olevien asemien kokonaisuudeksi tietyssä paikassa, ajankohtana tai tietyssä sektorissa. Nykyisessä aikakaudessamme, työmarkkina voidaan rajoittaa tiettyyn maahan, mutta se voi myös toimia myös kansainvälisesti. Nykyään, enemmän kuin koskaan, työmarkkinoille astuminen voi muodostaa rasittavan ja stressaavan prosessin. Tämän päivän työmarkkina on todella kilpailuhenkinen siitä asti kuin monet yritykset ovat alttiita työpaikkojen leikkaamiselle, supistamiselle ja on myös yletön määrä päteviä henkilöitä, joista työnantaja voi valita. Selviytyäksesi tässä vaikeassa ja kovassa ympäristössä, sinun täytyy olla erityisen järjestäytynyt, kekseliäs, ennakoiva ja joskus onnekas.

Kuinka astua tämän päivän markkinoille

Tässä esittelemme sinulle vinkkejä ja keinoja, joiden avulla voit mahdollisesti hankkia itsellesi unelmatyösi. Sinun täytyy ensinnäkin tietää alasi. Vietä aikaa verkossa tutkimiseen ja käy läpi monet sosiaaliset mediat, urapolut ja tarpeelliset pätevyydet tiettyyn asemaan. Ei ole ikinä liian myöhäistä mennä takaisin kouluun ja hankkia uusia taitoja ja asiantuntemusta. Perusteellisen tutkimisen kautta voit löytää, mitä urapolkua muut työntekijät, joilla on samanlainen asema kuin jota haluat hakea ja yritä seurata tiiviisti samaa. Joten olet jo valmis painaessasi lähetä-nappia. Toiseksi, kun etsit avoimia työpaikkoja ja löydät sellaisen, joka sopii profiiliisi, lue huolellisesti läpi sen yksityiskohdat. Joka yrityksellä ja palkkausmanagerilla on oma hakemusprosessi, jota sinun täytyy noudattaa kirjaimellisesti. Tällä tavalla saat 100- prosenttisesti henkilökohtaisen haastattelun. Tämän lisäksi, verkostoituminen ja oman sosiaalisen ympyräsi yllä pitäminen on todella tärkeää. Voit alkaa käyttää sosiaalista mediaa hyödyksesi. Voit löytää, että hyvä LinkedIn-profiili osoittautuu hyödylliseksi. Hankit perusteellisen tietämyksen alasta ja myös ottaa yhteyttä mahdolliseen henkilöstöhallinnon asiantuntijaan ja manageriin. Sen lisäksi, palkkausmanagerit tarkistavat myös sosiaaliset profiilisi ennen päätöksen tekemistä ansioluettelosi perusteella. Voit myös ottaa osaa säännöllisiin verkostoitumis- ja ammattilaistapahtumiin, jossa voit todeta läsnäolosi ja ottaa yhteyttä vaikutusvaltaisiin henkilöihin.

luottamus

Pidä huolta, että keksit työnhakemissuunnitelman. Kohdenna päätöksentekijöitä lähettämällä heille selkeä ja suppea viesti, miten heidän yrityksensä voisi hyötyä läsnäolostasi ja taidoistasi. Ole luja, järkkymätön ja varma vahvuuksistasi. Jos sinulla on kokemusta ja asiantuntemusta jostakin tietystä asiasta, mainitse niistä. Osoita, kuinka kovasti olet työskennellyt ja kuinka päättäväinen olet työskennelläksesi heidän yrityksessään. Seuraamalla tätä, luultavimmin saat puhelun mahdolliseen tapaamiseen tai haastatteluun. Tämän lisäksi, ei haittaa, jos otat yhteyttä edelliseen tai nykyiseen työnantajaan yrityksessä, jossa haluat työskennellä. He voivat tarjota ainutlaatuisen käsityksen palkkaodotuksista sekä vinkeistä ja keinoista tiettyyn asemaan. He voivat kertoa jos sinulla on kaikki mitä haastattelun saamiseen tarvitaan ja myös, suurimmissa osissa tapauksista, he saavat siirtopalkkion ja voivat viitata sinut suoraan henkilöstöhallinnon osastolle. He ovat myös paras tiedon lähde mahdollisiin avoimiin työpaikkoihin ja työympäristöihin. Vihdoin, joskus sinun täytyy olla ennakoiva. Vain sähköpostin etsiminen verkosta ja ansioluettelosi tai hakemuksesi lähettäminen jollekin, ei välttämättä ole tarpeeksi. Voit käyttää radikaalisempia ratkaisuja. Voit ottaa yhteyttä yritykseen tai palkkausmanageriin jos olet kiinnostunut tai suoraan puhelimella, tai ilmestyä paikan päälle, pyytäen tapaamista. Ja muista pitää silmäsi auki. Työmarkkina muuttuu jatkuvasti ja uudet trendit hallitsevat maailmanlaajuisesti. Ole perillä kaikista muutoksista äläkä juutu paikallesi nykyiseen koulutukseesi ja taitoihisi. Työmarkkina vaatii päteviä, päättäväisiä ja ahkeria työntekijöitä, jotka voidaan mukauttaa ja tarjota ratkaisuja, ihmisiä, joilla on hermoja ja rohkeutta kasvaa yrityksessä, mutta myös itseään.