Koulun liian aikaisin lopettamisen ongelmat

Blog

Tämän päivän maailmassa näemme jatkuvasti monia esimerkkejä, jossa teinit ja lapset lähtevät ja lopettavat koulun liian aikaisin elämässään, joskus jopa ennen pakollisen koulutuksen loppuun suorittamista. Eri syyt voivat määritellä tämän ja se aiheuttaa monia sekaannuksia myöhemmin. Koulun tyypistä riippumatta tutkimus osoittaa, että joitakin yleisiä liipaisimia on olemassa, jotka karkottavat lapset luokkahuoneesta ennen aikojaan. Kaikista näistä syistä täytyy puhua henkilökohtaisesti alun perin koulun johdon kautta, mutta myös suuremmassa mittakaavassa perheessä, yhteisössä tai hallituksen ratkaisuissa. Koska sen taustalla olevista syistä, koulun liian aikainen lopettaminen voi aiheuttaa vakavia ongelmia monella alalla.

Syyt koulun lopettamiseen

Yksi tärkeimpiä syitä koulun lopettamiseen johtuu taloudellisista ongelmista. Lapset pyrkivät usein luopumaan opinnoistaan, kun yksi tai useampi perheenjäsen lomautetaan tai irtisanotaan. Tämä lisää epäilemättömästi psykologista stressiä perheessä ja taloudellinen vaikeus voi johtaa siihen, että lapsi astuu suoraan työmarkkinoille. Koulussa vietetty aika täytyy nyt käyttää etsimään työtä selviytymissyistä. Esimerkiksi, Times Higher Educationin tutkimuksen mukaan, 27% saksalaisista oppilaista keskeyttävät opintonsa. Monessa tapauksessa lapset joutuvat ristiriitaan koulun, työn ja perheensä tukemisen välille. Ei ole kovin harvinaista, että lapset ja nuoret työskentelevät yhdessä tai monessa työssä tukeakseen perhettään opintojen seassa. Tämä voi myös aiheuttaa raskaan taakan heidän harteilleen ja lopulta johtaa siihen, että he valitsevat työt ja perheen koulun sijasta, joka haittaa heidän tulevaisuuden kehitystään ja uraansa. Älkäämme unohtako, että lapset on riippuvaisia näistä opinnoista. Moni heistä värväytyy osa-aikaisesti, mutta ovat taloudellisen avun puutteessa ja kamppailevat näiden eri roolien tasapainottelun välillä.Toinen syy, joka johtaa oppilaiden koulun keskeyttämiseen, varsinkin korkeammilla koulutuksilla, ovat opintolainat. Suuri prosenttimäärä oppilaista, varsinkin YK:ssa tai Englannissa, lainaavat rahaa lainojen muodossa tavoitellakseen kandidaatin- tai maisterintutkintoa tai tutkintotodistusta. Taloudelliset ongelmat voivat johtaa kykenemättömyyteen toteuttaa ja jättää ne maksamatta ja lopulta he keskeyttävät koulun käynnin.

Opiskelijat lopettivat koulun

Täysin eri syy oppilaiden koulun keskeyttämiseen on tietämyserojen kertymä. Suurin osa koulutusjärjestelmistä perustuu edellisen vuoden tietojen perimiseen. Joten, jos lapsi ei menestynyt hyvin tietyssä aineessa ensimmäisellä luokalla, he kohtaavat monia aukkoja toisella luokalla ja eivät voi tulla toimeen sen kanssa ja lopulta lopettavat koulunkäynnin. Korkeakouluissa ja yliopistoissa, monia tapauksia on olemassa, jossa oppilailla ei ole tarpeeksi tietämystä ja valmistelua lukiosta, he kamppailevat vaikeampien aineiden parissa. Tästä voidaan keskustella joko yksityistuntien tai intensiivisten tuntien tai jopa kommunikaation ja koulun johdon ja henkilökunnan avulla oppilaiden kanssa, jotka tuntevat olonsa epäpäteviksi. Monet oppilaat kohtaavat monenlaisia ongelmia koulussa ja koulun ulkopuolella ja usein tarvitsevat jonkun, jolle puhua ja esittää huolensa. Näiden hahmojen puuttuminen koulussa voi vaikuttaa siihen, että oppilas lopettaa koulun aikaisin.

Miksi on tärkeää, ettei koulua lopeteta liian aikaisin?

sinä voit tehdä sen

Lopettaminen ei ole ikinä ratkaisu. Ei ole väliä, kuinka ankarasti asiat ovat, on aina olemassa keinoja ohittaa mikä vain ongelma. Ei ole väliä mitä ajattelet, on aina olemassa joku, jolle voit puhua saadaksesi neuvoja. Ystäväsi, perheesi tai koulun henkilökunta voi valaista hämmentävää tilannetta. Kiistaton tosiasia on myös, että hyvän koulutuksen saaminen on tärkein etu, joka sinulla voi olla tämän päivän yhteiskunnassa. Voit saada kunnioitusta ja pysymällä koulussa voit kasvaa, parantaa potentiaaliasi, oppia ja hankkia uusia taitoja ja mahdollisesti saada työ, joka auttaa sinua kehittymään tulevaisuudessa sekä taloudellisesti että henkilökohtaisesti. Hyvä koulutus voi myös tarjota sinulle itsenäisyyttä ja antaa kyvyn aloittaa oma perheesi, ostaa oma talosi ja monia muita asioita, joista jäät paitsi jos lopetat koulunkäynnin.Tiivistettynä, voimme sanoa, että koulun kesken jättäminen voi olla kuten liikkuvasta junasta hyppääminen ennen kuin pääset päämäärääsi. Tiedämme, että koulu voi joskus olla rasittavaa ja hämmentävää, mutta se ei ole syy lopettaa. Tulet aiheuttamaan itsellesi vakavia vahinkoja, sekä pitkäaikaisesti että välittömästi. Työn löytäminen ilman pätevyyttä on vaikeampaa ja tienaat alempaa palkkaa tai joudut työskentelemään pidempiä päiviä, jotta saavuttaisit peruselintason. Töiden laatu, joita saat, ovat alempia ilman kunnollista koulutusta ja päädyt todennäköisemmin työttömäksi. Joten, kaikkien näiden syiden takia, jos ajattelet koulun keskeyttämistä, älä tee sitä. Kurkota ja puhu jollekin siitä.